•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dečiji filmski festival Kids Fest počinje 23. oktobra

Svečano otvaranje 12. Kids festa je u nedelju 23. oktobra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa početkom u 17h.

Na radost brojnih mališana, svečano otvaranje 12. Kids festa je u nedelju 23. oktobra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa početkom u 17h, a otvoriće ga premijera filma Trolovi. U bioskopima širom Srbije Kids fest počinje 24. oktobra.

Glumica Anđelka Prpić, ambasadorka 12. Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a, svečano će otvoriti najveću manifestaciju u oblasti kulture i zabave za decu. Na otvaranju biće upriličen i zabavni program, a nakon premijere animiranog filma Trolovi, prisutnima će se obratiti i učesnici sinhronizacije, Marko Mandić, Ana Štajdohar, Aleksandra Radosavljević, Ivan Zekić, Ljiljana Stjepanović, Mara Mikić, Milan Antonić, Marko Kon i mnogi drugi.

12. KIDS FEST se održava širom Srbije od 23. do 30. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i u još trideset gradova širom zemlje. Tokom KIDS FEST-a prikazuju se najkvalitetnija filmska ostvarenja koja dolaze iz celog sveta (Francuska, Švedska, Norveška, Danska…) za decu predškolskog i školskog uzrasta, a važan deo festivala jesu i zabavne i kreativne radionice i igraonice u kojima se deca edukuju o važnim temama na njima prilagođen način. Ove godine raznovrsan program od 20 ostvarenja je podeljen u dve celine, KIDS program (4-12 godina) i TEEN program(12-18 godina).

Kao i prethodnih godina, važan deo festivala je Kids fest Arena u Dvorani Doma Sindikata čiji bogati program posetioci mogu da vide od 24. do 30. oktobra. U zabavnim, kreativnim i obrazovnim radionicama učestvovaće brojni animatori i plesne grupe. Klinci i klinceze će imati priliku da učestvuju u kreativnom kutku „Politike za decu“, igricama sa „Computerland-om”, „Naxi” karaokama, radionici žongliranja, maloj školi programiranja i mnogim drugim animacijama.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FESTU se nisu menjale i od danas se mogu nabaviti na svim blagajnama bioskopa.

U Beogradu se 12. Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx UŠĆE Shopping Center“, „Cineplexx Delta City“, „Roda Cineplex“, „Dvorani Doma Sindikata’’, bioskopu „Fontana’’, „Dvorani kulturnog centra’’, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“ i „CineStar Cinemas“, a u Pančevu i Zrenjaninu, takođe u bioskopima „CineStar Cinemas“. Kids fest se u Kragujevcu održava u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin grad“.

Za više informacija posetite zvanični sajt Kids festa: www.kids-fest.com

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...