•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dečiji kanal JimJam u novom izdanju - novi identitet i sadržaji popularnog kanala za predškolce

JimJam, internacionalni dečiji TV kanal, od 1. avgusta pojaviće se sa novim osveženim logotipom koji oslikava osveženo programsko usmerenje: učenje kroz igru. Osim novog identiteta i najavne špice, JimJam ćete prepoznati i po novim, simpatičnim likovima uz koje će predškolci na zabavan učiti raznorazne majstorije.

O novom JimJam-ovom izgledu odlučivao je najkredibilniji žiri: rešenja agencija koja su ušla u najuži izbor ocenjivala su deca uzrasta 2 do 5 godina iz 100 zemalja u kojima se kanal emituje. Odluka za najbolju ideju doneta je jednoglasno. Prepoznatljiva JimJam-ova slova postala su Jim i Jam, dva razigrana junaka, uvek spremna za zabavu i u pratnji njihovog vernog prijatelja, Star-a. Ova vesela trojka naći će se u različitim zabavnim situacijama kao što su puštanje muzike, pravljenje dvorca u pesku, hvatanje mehurića u kadi ili igranje cirkusa – predstavljajući na taj način radoznalost i bujnu maštu predškolaca.

Osim novog identiteta, predškolci će moći da uživaju i u novom edukativnom sadržaju JimJam-a, između ostalog jednočasovnom programu uz koji će svakog dana moći da nauče nešto novo, ali i časovima engleskog jezika posebno prilagođenim za ovaj uzrast. Osim toga, edukativni program upotpuniće i dobro poznate animirane serije Noddy, Learning Time With Timmy, Hurray for Huckle, Triplets i Thomas & Friends.

Novi vizuelni identitet primenjivaće se od 1. avgusta u svih 100 zemalja, u kojima se JimJam trenutno emituje.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...