•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Deadpool' je nauspešniji 'R' film svih vremena

R-rated’ film, gde oznaka “R” znači ‘Restricted’, u prevodu je film koji ne bi smeli da gledaju mlađi ispod 17 godina samostalno, odnosno svi mlađi od 17 godina moraju da dođu u pratnji roditelja ili druge punoletne osobe.Jedan od njih, ovogodišnji mega-hit “Deadpool” uspeo je da dobije tutulu najuspešnijeg “R” filma svih vremena, sa trenutnom zaradom od 750 mil.$ koja i dalje raste. Fenomenalan uspeh za ostvarenje sa budžetom od 60 mil.$.

Pre njega rekord je držao “The Matrix Reloaded” iz 2003. godine, sa 742 mil.$ zarade širom sveta.

Što se tiče domaćeg, Američkog, tržišta, “Deadpool” tu još uvek zaostaje za dva “R” filma koja su u Americi zaradila više od njega. To su Klint Istvudov “American Sniper” i film Mela Gibsona “The Passion Of The Christ”, mada, sudeći po tempu povećanja profita, za nekih 20-ak miliona dolara uspeće da bude najveći film i na domaćem terenu.

Suvišno je i reći da nas očekuje nastavak filma “Deadpool”. Za razliku od drugih produkcija koje, kada ostvare dobar profit, odmah kreću sa većim, skupljim, masivnijim nastavkom, ekipa koja stoji iza ovog hita odlučila je da ne ide u širinu. Očigledno, uz dobru priču, nije ni potrebno.

Kako stvari stoje, na osnovu slobodnih termina na Fox/Marvel tabeli prikazivanja, “Deadpool 2” bi mogao da bude spreman do kraja 2017. godine ili početkom 2018.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...