•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dear Frankie (2010)

Ovaj film kao temu ima dirljivu ali duhovitu priču o Frenkiju, devetogodišnjem dečaku koji je zajedno sa svojom majkom Lizi non stop u pokretu.

Da bi zaštitila svog sina od istine, Lizi je izmislila priču koja će zadovoljiti Frenkijevu radoznalost. Ona mu redovno piše pisma, tobože od njegovog oca, zaposlenog na brodu koji plovi egzotičnim zemljama.

Međutim, Lizi saznaje da “brod Frenkijevog oca” dolazi za nekoliko dana. Sada Lizi treba da odluči: da li da sinu kaže istinu ili da napravi očajnički plan - da pronađe savršenog stranca, koji bi odigrao ulogu savršenog oca.

Žanr:drama, romansa
Godina:2004
Reziser:Shona Auerbach
Scenario:Andrea Gibb
Uloge:Emily Mortimer, Jack McElhone, Gerard Butler
Uzrast:PG-13
Award:8 osvojenih
Studio: Pathé Pictures International
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...