•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Debitantsko ostvarenje Juana Mekgreora u bioskopima

Film „Američka pastorala”, zasnovan na romanu dobitnika Pulicerove nagrade Filipa Rota, u adaptaciji Džona Romana, oslikava vreme velikog političkog meteža i kao posledicu rušenje američke porodice i „američkog sna”. Tragična priča o Levovu je elegantno ispričana u retrospektivi posle njegove smrti, kroz razgovor njegovog bivšeg školskog druga, Nejtana Zukermana, i Levovog brata Džerija prilikom njihovog susreta na godišnjici mature.

Svid Levov je uspešan jevrejsko-američki biznismen, koji vodi srećan konvencionalan život više srednje klase u Njuarku, državi Nju Džerzi, sa ženom Donom, bivšom misicom, i ćerkom tinejdžerkom Meri. Savršen porodični život okreće se naglavačke nakon što se Meri politički radikalizuje i učestvuje na jednom protestnom skupu protiv rata u Vijetnamu sa fatalnim posledicama.

„Američka pastorala” nudi hrabru viziju istorije koja oslikava i sadašnjost, i govori o iskustvu ne samo jednog čoveka već čitave generacije koja ne može da shvati kako je došlo do uništenja američkog sna.

Debitantsko ostvarenje Juana Mekgregora je na redovnom bioskopskom repertoaru od 23. marta, a u glavnim ulogama pored samog Mekgregora, imaćemo priliku da pogledamo i Dakotu Fening i Dženifer Koneli.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...