•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Demi Moore ljuta jer Ashton i Mila očekuju prinovu

Poznatu glumicu Demi Moore uopšte nije obradovala vest koja ovih dana kruži da njen bivši suprug Ashton Kutcher i njegova sadašnja izabranica Mila Kunis očekuju svoje prvo dete.

Prema izjavama neimenovanog izvora, Demi je očajna jer je ona dok su njih dvoje bili u braku htela da imaju dete, ali da Ashton nikada nije pokazivao interesovanje za to.

- Dok su bili zajedno Demi i Ashton izgleda da nisu mogli nikako da se dogovore oko toga. Demi je žarko želela da njih dvoje imaju zajedničko dete, ali Ashton i uopšte nije bio zainteresovan za to. Ova vest ju je jako pogodila, a posebno što je Ashton i nije ni udostojio poziva, odnosno obaveštenja da je Mila trudna već je vest kao i svi saznala iz medija - rekao je izvor.

Sredovečna glumica izgleda da se još uvek nije oporavila od skorašnjeg razvoda, a da joj je sujeta još uvek povređena govori i činjenica da Demi nikako ne može da se pomiri sa tim da ju je Ashton i zamenio za manje uspešnu glumicu kao što je Mila Kunis.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...