•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denzel Washington ponovno u preljubničkom skandalu!

Iako ste verovatno mislili da on nije takav, i Denzel Washington našao se u preljubničkom skandalu. Sa suprugom Paulettom u braku je 30 godina, a nedavno je snimljen kako razmenjuje poljupce sa drugom ženom, piše RadarOnline.com. Fotografije poljubaca ponuđene su na prodaju medijima. Nedavno je Denzelova supruga dala intervju u kojem je pričala o idiličnom braku sa slavnim glumcem.

“Živim sa tim čovekom, znam svaki njegov deo. Znam kad je tužan, znam sve, izjavila je Pauletta za magazin Ebony. Dodala je i kako je zbog njega tako stabilna osoba. Ali, koliko će stabilnost trajati? Na četiri fotografije koje posjeduje Radar vidljivo je da Denzel sedi sa mladom damom na kauču, potom je povlači prema sebi i ljubi. Već je 2003. godine bio optužen za neveru, ali tada je uspeo sve izgladiti sa suprugom budući da je njegova navodna ljubavnica demantovala aferu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu