•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denzel Washington pristao na ulogu za veoma mali honorar

Glumac Denzel Washington je morao pristati na mali honorar kako bi bio siguran da će njegov novi film "Flight" uopšte biti snimljen.

Washington u ovom filmu, koji je želeo snimiti po svaku cenu, glumi pilota. Kako bi se uradila produkcija, glumac je morao pristati na mali deo svog višemilionskog honorara.

Washington je otkrio i da je režiser Robert Zemeckis takođe morao pristati na samo dieo isplate.

"Filmski studio je želeo proći dosta jeftino. Imali smo blizu 28 miliona dolara. Međutim, snimanje svih planiranih scena je koštalo mnogo. Zbog toga smo Zemeckis i ja vratili naš novac u budžet. Pristali smo na samo deseti deo naših plata. Samo deset posto. Izračunajte sami koliko smo uzeli. Filmski studiji danas sve češće smanjuju budžete, a znali su da je ovo projekat koji mi zaista želimo uraditi. Izveli su pametan potez. Rekli su da ne žele potrošiti više od 28 miliona dolara. Zemeckis i ja nismo želeli da odustanemo", kazao je Washington za Deadline.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila