•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Detention (2011)

“Detention” je američki horor-komedija iz 2011. godine reditelja Joseph-a Kahn-a, koji je radio na scenariu sa Mark-om Palermo-m. Film je premijeru imao marta 2011. godine u Ostinu u Teksasu, a njegovu glumačku ekipu čine: Josh Hutcherson, Dane Cook, Spencer Locke, Shanley Caswell, Walter Perez i Erica Shaffer.

Radnja filma govori o Riley Jones (Shanley Caswell), socijalnom autsajderu i devojci sa samoubilačkim instinktom u Grizzly srednjoj školi koja želi da zadobije ljubav svog druga još od detinjstva Clapton-a Davis-a (Josh Hutcherson). Clapton je, međutim, “do ušiju” zaljubljen u Ione (Spencer Locke), prelepu ali sebičnu navijačicu koja veruje da Clapton može da isprebija njenog bivšeg dečka Billy-ha. Svo tvoje mladih jedva čekaju poslednju godinu školovanja, ali niko ne može da pretpostavi hoće li oni ikada stići do mature, obzirom da serijski ubica, poznat kao “Cinderhella” čini zločine u Grizzly lake-u. Direktor (Dane Cook) je siguran da je Cinderhella razljućeni student i misli da može da spreči da matursko veče ne postane krvoproliće, tako što će moguće krivce staviti u pritvor na sam dan velikog događaja – mature.

Ovo je odličan film koji vredi pogledati.

Žanr:komedija, horor
Godina:2011
Reziser:Joseph Kahn
Scenario:Joseph Kahn, Mark Palermo
Uloge:Josh Hutcherson, Shanley Caswell,Spencer Locke
Uzrast:R
Studio:Detention Films (II)
Zemlja:United States
Website:detentionmovie.com/
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...