•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Devojka Jima Carreya ostavila oproštajno pismo

Bivša devojka glumca Jima Carreya, Cathriona White, koja je izvršila samoubistvo nedugo nakon što su se razišli, ostavila je oproštajno pismo koje je posvetila njemu.

Prema navodima portala RadarOnline.com u pismu piše: "Jime, volim te. Molim te oprosti mi. Nisam za ovaj svet".

Tridesetogodišnja make-up umetnica biće sahranjena pored svoga oca Pata u rodnom gradu Cappawhiteu u Irskoj u subotu. Sahrani će prisustvovati i Carrey.

Porodica White zamolila je sve da ne šalju cveće na sahranu već da zauzvrat daju novac dobrotvornom udruženju Simmon Community koje radi s beskućnicima i Circel of Friends koji podržava ljude obolele od raka.

Prijatelji umetnice održali su komemoraciju u utorak.

"Nisi odvojena od celine. Ti si sunce, zemlja i zrak. Ti nemaš život. Ti jesi život", napisali ispod njene crno-bele fotografije.

White se ubila na treću godišnjicu smrti svoga oca koji je preminuo od raka na mozgu. Policija je otkrila i kako se White pokušala ubiti pre tri godine kada je njen otac umro. Takođe, otkriveno je kako je bila udata za kamermana iz Los Angelesa Marka Burtona kojem je telo i predato. Ali, njih dvoje su bili razdvojeni i trebali su se razvesti u periodu kada je ona bila s Jimom.

Ipak, mnogi prijatelji nisu ni znali da je bila udata i svi se nadaju da njen suprug neće praviti probleme. Obavljena je autopsija, ali je za rezultate nalaza potrebno još 10 dana. Sumnja se da se predozirala drogom.

"Nema šanse da bi Jim s njom izlazio u javnost da je mislio da je udata. Kada su ljudi razdvojeni i planiraju se razvesti, mogu raditi šta žele", kazao je izvor blizak porodici Carrey.

U blizini njenog tela pronađene su prazne bočice od lekova s njenim imenom. Takođe, pronađeno je i nekoliko pisama, među kojima je i bilo jedno naslovljeno na Carreya.

Izvor blizak glumcu rekao je za Sunday People kako je Jim shrvan od boli te da će otići na sahranu jer je to jedino što je ostalo da učini za ženu koju je voleo.
Whiote i Carrey su započeli vezu pre tri godine i od tada su se mirili i raskidali nekoliko puta. Prekinuli su na pet dana pre njene smrti.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...