•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DiCaprio: Hollywood je kriv za moju reputaciju playboya

Leonardo DiCaprio zabavljao se sa najlepšim ženama sveta, ali kaže da je za njegovu reputaciju playboya kriv Hollywood. Neuspeh u vezama doživljava, kaže, jer je stalno na snimanjima.

“Kada provedete šest meseci na snimanju na nekoj lokaciji, to baš i nije dobro za vašu vezu” - izjavio je glumac za magazin Esquire.

Dodao je da nije bio svestan svoje slave ni toga što znači glumiti u hitu kakav je bio Titanic.

“Ne postoji udžbenik. Nitko me nije pripremao na to kako izgleda kada vas posmatraju stalno, i nije bilo nikoga da mi kaže da ostanem normalan kada svi glume i gledaju me drukčijim očima. Tek se poslednjih nekoliko godina osećam kao pre” – dodao je DiCaprio.

Jedan od najcenjenijih holivudskih glumaca mlađe generacije izjavio je da se često osećao kao gubitnik.

“Uvek sam razmišljao ovako: OK, dobio sam sad tu ulogu i imao sam sreće da je dobijem. Ako je ne odradim najbolje što mogu, ako se ne oderem od posla, i ne oživim je, potrosio sam neverovatnu priliku. To je ono što me uvek pokreće” – zaključio je glumac.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu