•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DiCaprio ima nove planove za Oscara

Leonardo DiCaprio planira svoju sledeću veliku filmsku ulogu - želi da glumi predsednika Theodora Roosevelta. Uspeh koji mu je doneo film 'Vuk s Wall Streeta' dao mu je i motivaciju za ostvarenje svog najvećeg sna. Leonardo DiCaprio oduvek sanja da odglumi predsednika Theodora Roosevelta.

"Leo je rekao prijateljima da ne želi stati nakon uspeha sa njegovim zadnjim filmom. Želi iskoristiti trenutak i ostvariti svoj veliki životni san. Na tom bi projektu radio zajedno s rediteljem Martinom Scorseseom", rekao je izvor za RadarOnline.

Izvor dodaje da je to projekat o kojem već duže razmišlja, ali do sada nije imao određenu svotu novaca za ostvarenje.

"To bi mogla biti istorijska stepenica u njegovom životu i s tom bi ulogom mogao osvojiti Oscara", kaže izvor.

Motivacija mu je film Edmunda Morrisa 'The Rise of Theodore Roosevelt' iz 1979. godine koji je osvojio Pulitzerovu nagradu. Leonardo se očito oseća spremnim da utelovi 26. predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Osim toga, Leo ima još nekih planova za budućnost. Planira zajedno sa kolegom i prijateljem Jonah Hillom da glumi u filmu o pravoj drami na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. godine kada je dvoje ljudi ubijeno, a 111 ih je ranjeno u eksploziji.

Film će u fokus staviti čuvara Richarda Jewella koji je otkrio postavljenu bombu na stadionu i odmah pozvao policiju kako bi se spasilo što više ljudi. Tri dana kasnije osumnjičen je za zločin, a život i karijeru uništili su mu mediji.

Jonah Hill uteloviće nesrećnog Jewella, a Leonardo DiCaprio glumiće njegovog advokata.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...