•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dinastija Monaka bojkotuje Filmski festival u Cannesu

Dinastija Monaka koju čine princ Albert II, princeze Caroline i Stephani ove godine bojkotovaće Filmski festival u Cannesu jer film "Grace of Monaco" iskrivljuje stvarni život princeze Grace Kelly.

Cilj filma "Grace of Monaco" nije bilo stvarno prikazivanje života Grace Kelly, princa Rainera i njihovo troje dece nego komercijalizacija i "iskrivljivanje istorije".

U pisanom saopštenju princa i princeza navodi se da je ignorisana podrška koju su oni dali pri pisanju scenarija za film, te da oni neće prisustvovati otvaranju festivala u Cannesu.

Filmski festival u Cannesu će početi van takmičarskom projekcijom filma "Grace of Monaco" francuskog kinematografa Olivera Dohana u kojem je prikazana priča o Princezi od Monaca, poznatoj glumici Grace Kelly, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći, a čiji lik tumači takođe, poznata glumica Nicole Kidman.

Slavna holivudska glumica Grace Kelly 1954. godine upoznala se sa princom Rainerom III, na premijeri filma "Le crime etait presque parfait" Alfreda Hitchcocka održanom na kanskom filmskom festivalu, nakon čega se i udala za njega i završila svoju glumačku karijeru.

Princeza od Monaca Grace Kelly poginula je u saobraćajnoj nesreći, 14. septembra 1982. godine.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...