•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Direktan prenos baleta 'Dama s kamelijama' iz Boljšoj teatra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Dragi ljubitelji baleta!

Direktan prenos baleta prema najpoznatijem delu Aleksandra Dime zakazan je za nedelju, 6. decembar od 16 časova u okviru sezone 2015/2016 Boljšoj teatra, samo u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Odlučite se da pogledate balet „Dama s kamelijama” u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa osobom kojoj želite da pokažete da ljubav može biti večna bez obzira na sve, jer je ovo pravo delo koje će vas uveriti u to. Direktan prenos baleta prema najpoznatijem delu Aleksandra Dime zakazan je za nedelju, 6. decembar od 16 časova u okviru sezone 2015/2016 Boljšoj teatra.

“Kakve sve puteve nalazi srce i kakve razloge daje sebi da bi postiglo ono što želi” jeste rečenica iz romana koja može da opiše ovo delo na odličan način. Balet „Dama s kamelijama“ donosi priču o ljubavi dvoje mladih ljudi, Margarete i Armanda. Margareta Gotje je mlada pariska kurtizana, visokog stasa, tamnih očiju i obrva kao naslikanih, a Armando Duval advokat i mladić iz ugledne porodice. Mladi Duval se fatalno zaljubljuje u prelepu devojku, i uprkos njenoj neveri, odlučuje da učini sve u cilju da osvoji njeno srce i ubedi je da napusti svoj slobodan način života.

Boljšoj je udahnuo novi život ovom tragičnom remek-delu i Šopenovoj izvanrednoj muzici. „Dama s kamelijama“ predstavlja skup emotivnih i dramatičnih momenata koje na scenu može izneti samo baletska trupa Boljšoj teatra. Prema Financial Times-u, ovaj karakteristični balet je konačno pronašao trupu ravnopravnu izazovima koje postavlja igračima.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više baleta u sezoni 2015/2016 ostvarujete pravo na sniženu cenu ulaznice u iznosu od 1.000 dinara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...