•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disney-evi klasici besplatno na internetu

Portal LoveFilm, ogranak kompanije Amazon, na svojoj stranici će za besplatno gledanje ponuditi neke od najboljih animiranih klasika studija Disney.

U ponudi će se naći porodični klasici poput "Damba" i "Maze i Lunje", ali i noviji animirani hitovi kao što su "Wall-E" i "Ratatouille". Iz LoveFilma navode da će vremenom dodavati još Disneyjevih naslova.

"Oduševljeni smo što smo osnažili naš odnos sa Disneyjem i što našim članovima donosimo još novog sadržaja", izjavio je Simon Morris, šef marketinga u LoveFilmu.

LoveFilm naplaćuje gledanje određenih sadržaja i programskih paketa, a za nove korisnike gledanje je besplatno prvih mesec dana.

LoveFilm je dogovor sa Disneyjem najavio nakon što je konkurentski servis Netflix otkrio da je potpisao ugovor sa studiom DreamWorks Animation, čije će programe prikazivati od naredne godine.

Netflix je dogovorio prikazivanje više od 300 sati novog TV programa u narednim godinama. Tako će se u okviru njihovog programa naći novi serijali bazirani na franšizama o Shreku i Casperu i novijim hitovima "Dragons" i "Turbo".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...