•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disneyeva zvezda u novom hororu

Bella Thorne, zvezda Disney Channela koja je glumila u njihovoj hit seriji Shake it up odabrana je za ulogu u novom Amityville horor filmu u produkciji Dimension Filmsa i Blumhouse Productionsa.

Frank Khalfoun će se prihvatiti rediteljske palice dok će se meÄ‘u glumaÄkom ekipom naći i Jennifer Jason Leigh. Daniel Farrands i Casey La Scala su zajedniÄki napisali scenario te će se naći meÄ‘u produkcijskom ekipom uz Jasona Bluma iz Blumhousea.

Leigh bi se trebala naći u ulozi samohrane majke koja se sa svoje troje dece useljava u kuću Amityville, koja krije vrlo mraÄnu prošlost. Za sada nije poznato koja će uloga pripasti Thorne.

Originalni Amityville horor film izašao je sad već davne 1979. godine. Već je dobio jedan remake i to u vidu popriliÄno uspešnog istoimenog filma iz 2005. sa Ryanom Reynoldsom i Chloe Moretz u glavnim ulogama. Datum izlaska novog filma o hororu u Amityvilleu za sada je odreÄ‘en 2. januar 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...