•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Dizni' planira seriju filmova o mladom Hanu Solu

Posle najave filma o najpoznatijem galaktičkom krijumčaru, iz studija „Dizni“ stiže vest da je u planu nekoliko ostvarenja o mladom Hanu Solu, sa Aldenom Erenrajhom u glavnoj ulozi.Glumac poznat po rolama u filmovima Ave, Cezare braće Koen iNesrećna Džasmin Vudija Alena, 26-godišnji Alden Erenrajh izabran je na kastingu, a film o poreklu popularnog junaka franšize Ratovi zvezda bi trebalo da počne da se snima u januaru i da u maju 2018. bude u bioskopima, piše magazin NME.

List Njujork dejli njuz tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Erenrajh sa studijom „Dizni“, međutim, već potpisao ugovor za tri filma.

„Veliko uzbuđenje vlada oko filma o Hanu Solu. Pošto njegove rane avanture ne moraju biti u vezi sa Imperijom, to ostavlja otvorene mogućnosti da se obožavaocima ponudi nešto novo. Mogu da se istražuju nove galaksije i čudna stvorenja i donesu potpuno novi likovi“, navodi neimenovani izvor, koji je dodao da se sve još drži u tajnosti i da je Erenrajh potpisao ugovore za najmanje tri filma.

Reditelj Kristofer Miler izjavio je ranije ovog meseca da je tokom šest meseci kroz audicije za ulogu Hana Sola prošlo 3.000 glumaca i da su jedino Erenrajha videli u toj ulozi.

Mladi Amerikanac je pobedio glumce kao što su Dejv Franko, Logan Lerman, Džek Rejnor, Ansel Elgort, Skot Istvud, Emori Koen i Blejk Džener.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....