•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dizni potvrdio: Snimaće se 5. nastavak Indijane Džonsa

Studio Dizni potvrdio je da će se mnogima omiljeni arheolog-istraživač uskoro vratiti na veliko platno.Predsednik kompanije Robert Ajger je u intervjuu za Blumberg Njuz obećao nove avanture Indijane Džonsa, dodavši da je film već u pripremi.

“Sve dok imam bič, šešir, kožni prsluk i muškarca na konju koji zna kako da obavi posao” imaćemo nove avanture, izjavio je nedavno Stiven Spilberg, reditelj prethodna četiri filma.

Slavni reditelj je tom prilikom napomenuo da mu “ne pada na pamet” da u ulozi Indijane Džons zameni Harisona Forda nekim drugim glumcem.

“Samo Harison Ford može biti Indijana Džons”, rekao je on.

Sam Ford, koji danas ima 73 godine, izjavio je da ne bi propustio priliku da zaigra u još jednom filmu o Indijani Džonsu.

“Rado ću opet poneti pohabani stetson šešir”, kazao je glumac.

Prvi film popularne franšize, “Otimači izgubljenog kovčega”, u bioskopima se pojavio 1981. godine, a poslednji u nizu “Indijana Džons i kraljevstvo kristale lobanje” datira iz 2008.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...