•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Django Unchained" konačno prikazan u Kini, publika nije oduševljena

Film čuvenog američkog reditelja Quentina Tarantina "Django Unchained", prikazan je u Kini nakon zabrane duže od mesec dana. Međutim, zasenili su ga komercijalniji filmovi.

Nova verzija Tarantinovog krvavog homagea spaghetti westernima prilično je "omekšana" za potrebe kineskog tržišta. Izbačene su golišave scene, a scene nasilja su znatno ublažene i izmenjene. Naravno, sve u konsultacijama sa rediteljem.

Ipak, mnogi Tarantinovi kineski fanovi odlučili su se za piratske DVD verzije kako bi uživali u netaknutoj verziji filma. Takođe, bitnu ulogu u slaboj gledanosti imale su i istovremene premijere filmova "Iron Man 3", "Oblivion", "So Young" i "The Croods".

Kineski blogeri kritikovali su vlasti zbog "kastriranja filma", piše AFP.

"Django Unchained“ je prvi Tarantinov film koji se legalno prikazuje u Kini.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu