•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dođite da proslavimo Snupijev rođendan zajedno!

U ponedeljak 10. avgusta je rođendan najpoznatijem biglu na svetu – Snupiju! Dođite da ga zajedno obeležimo ovog vikenda. Kod Terazijske česme 8. i 9. avgusta svi prolaznici biće u prilici da se fotografišu sa Snupijem, Čarlijem Braunom i ostalom ekipom iz novog ostvarenja “Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D” koje stiže 5. novembra u domaće bioskope.“Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D” otkriće mnoge tajne ove vesele družine i upoznati nas sa misterioznom devojčicom u koju je zaljubljen Čarli Braun. Njegov verni saputnik Snupi, možda i najpopularniji lik iz ovog animiranog filma naučiće ga da savlada sve prepreke i postane pravi dasa!Ukoliko volite Snupija, čestitajte mu rođendan na vreme! Nacrtajte crtež, napišite mu pesmicu ili priču, odglumite nešto ili otpevajte mu pesmicu, a distributerska kuća MCF MegaCom nagradiće najkreativnijeg autora sa velikim plišanim Snupijem. Radove nam šaljite na snupi@mcf.rs do 10. avgusta kada ćemo proglasiti pobednika na Facebook stranici MCF – MegaCom Filma.Fantastično ostvarenje „Snupi i Čarli Braun – film o Klinjama 3D“ u bioskope stiže 5. novembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...