•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dobitnik BAFTA nagrade 'Još jedna tura' na repertoaru Kombank dvorane od 15. do 25. aprila

Film dansko-švedske koprodukcije „JOŠ JEDNA TURA" najsvežiji dobitnik BAFTA nagrade u kategoriji za najbolji film van engleskog govornog područja, naći će se ekskluzivno na repertoaru Kombank Dvorane od 15. do 25. aprila. Tokom 10 dana prikazivanja, ljubitelji evropskog filma će ovo ostvarenje moći da pogledaju u čak tri termina ( u 15.00, 17.20 i 19.40 časova).

Inače, "Još jedna tura" je nagrađen i sa nekoliko priznanja Evropske filmske akademije u Berlinu, kao što je priznanje za Najbolji evropski film, dok je reditelj Tomas Vintenberg (Thomas Vinteberg) proglašen najboljim evropskim rediteljem za rad na ovom ostvarenju, kao i za najbolji scenario.

Komedija sa elementima drame koja je trenutno nominovana u dve kategorije za nagradu Oskar (u kategoriji za najboljeg reditelja i najbolji film van engleskog govornog područja), opisuje život četiri prijatelja koji rade kao profesori u srednjoj školi. Oni istovremeno pokušavaju da poboljšaju svoj život time što eksperimentišu konstantnim održavanjem nivoa alkohola u krvi.

Uloge za ovaj film poverene su Madsu Mikelsenu (Mads Mikkelsen ) koji je nosilac „evropskog Oskara“ za najboljeg glumca Evropske filmske akademije u Berlinu, kao i Tomasu Bo Larsenu (Thomas Bo Larsen ) i Magnusu Milangu (Magnus Millang).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila