•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Dobri Dinosaurus' premijerno 10. januara u bioskopu Cineplexx Delta City

Premijera sinhronizovanog 3D animiranog filma DOBRI DINOSAURUS održati u nedelju, 10. januara u bioskopu Cineplexx Delta City, sa početkom u 17.30 časova.

Karte za premijernu projekciju puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati putem sajta www.cineplexx.rs.

Povedite mališane u nezaboravnu avanturu i doživite među prvima ovu prelepu priču o prijateljstvu, koja stiže iz Dizni Piksar studija.

Ove zime, studio Piksar vas vodi na epsko putovanje u svet dinosaurusa gde jedan apatosaurus po imenu Arlo pronalazi ljudskog prijatelja, dečaka Pegu. Dok bude putovao kroz nemilosrdne i misteriozne predele, Arlo će naučiti kako da se izbori sa svojim strahovima i otkriće za šta je stvarno sposoban.

„Od trenutka kad se Arlo rodio, on se plaši sveta," kaže debitantski reditelj Piter Son, 15-godišnji radnik u Piksaru i diplomac CalArtsa. „On je živahan i odlučan, ima mnogo žara, kad govorimo o njegovoj želji da pomogne svojoj porodici. A otac mu je glavna podrška. Ali Arlo je uplašen. Strah ga parališe."

Pega je sušta suprotnost Arlu," nastavlja Son. „On je uporan, hrabar, životinja u svakom smislu te reči. Ovo je priča o dečaku i psu, samo što je u našoj priči, dečak jedan dinosaurus, a pas jedan dečak."

„'Dobri dinosaurus' je jedan od najemotivnijih filmova koje smo ikad snimili," kaže izvršni producent Džon Laseter. „Jako je duhovit i inteligentan, a kako se priča odvija, ispoljavaju se i duboke emocije. Zaljubljujete se u Pegu kao i u Arla. Njihova veza je toliko zanimljiva i jedinstvena – potpuno drugačija od svega što smo do sad radili. Ovo je veoma poseban film."

Od 14. januara, "DOBRI DINOSAURUS" stiže na redovne repertoare naših bioskopa, a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glasove glavnim likovima u filmu pozajmili su Stefan Kapičić, Voja Brajović, Dušica Novaković, Marko Vukomanović, Dragan Vujić, Jelisaveta Karadžić, Nikola Bulatović, Marko Marković, Rista Milutinović, Danijel Korša, Matija Stanković, Katarina Kovačević

Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...