•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dosije Ipkres (The Ipcress File) - premijera nove špijunske serije na Pickbox NOW

Scene Berlina tokom Hladnog rata snimane su u centru Zagreba

Britanska špijunska triler serija Dosije Ipkres (The Ipcress File) na Pickbox NOW stiže 16. januara! Smeštena u 1963. godinu, u vreme Hladnog rata, ova serija oduševiće sve obožavaoce krimića i špijunskih serija.

Serija je adaptacija romana „The IPCRESS File“ Lena Dejtona iz 1962. Priča je opsežno prerađena, radnja i neki likovi su radikalno izmenjeni i dodato je mnogo novog materijala, što čini TV seriju značajno drugačijom od Dejtonovog originala. Obožavaoci će se verovatno setiti originalne filmske adaptacije iz 1965. u kojoj je glumio legendarni ser Majkl Kejn u ulozi Harija Palmera. Kultni klasik smatran je antitezom Džejmsu Bondu, skidajući glamur filmova o 007 kako bi stvorio autentičniji i oštriji prikaz života tajnog špijuna.

U središtu priče je Hari Palmer, bivši krijumčar koji nevoljno postaje špijun, u središtu opasne tajne misije u kojoj mora da upotrebi svoje veze kako bi našao nestalog britanskog nuklearnog naučnika.

O ČEMU JE REČ?

Šef špijuna Dalbi daje malom prevarantu i trgovcu na crnom tržištu Hariju Palmeru izlaz iz vojnog zatvora u Kolčesteru nudeći mu posao obaveštajnog oficira u njegovoj maloj, ali uticajnoj bezbednosnoj jedinici. Ova bezbednosna jedinica je civilno odeljenje britanske obaveštajne zajednice koji odgovara direktno Kabinetu. U romanu je opisana kao „jedna od najmanjih i najvažnijih obaveštajnih jedinica“. Istraga jedinice o nestalom britanskom nuklearnom naučniku proširuje se na slučaj međunarodne špijunaže koji je dokumentovan u sadržaju istoimene "IPCRESS datoteke". Značenje je Induction of Psycho-Neuroses by Conditioned Reflex under Stress

FANTASTIČNA GLUMAČKA POSTAVA

Na čelu s britanskim glumcem Džoom Kolom („Skins“, „Peaky Blinders“) u ulozi Harija Palmera, zvezdanu glumačku postavu čine i američko-britanska glumica Lusi Bojnton („Bohemian Rhapsody“, „The Politician“) i nagrađivani britanski glumac Tom Holander („The Night Manager“). Kritičari i publika puni su reči hvale za glumačku postavu, a osim glume, uverljiv scenario potpisuje Džon Hodž, a režiju Džejms Votkins.

Atmosferična, snažna i uverljiva, premijera nove špijunske serije kreće na Pickbox NOW 16. januara!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...