•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Down Periscope (1996)

Odlična komedija po imenu Down Periscope iz 1996. godine u kojoj glavnu ulogu igraju Kelsey Grammer, Lauren Holly i Rob Schneider.

Kelsi Gramer glumi nesposobnog mornaričkog poručnika Toma Dodža u ovoj pomorskoj akcionoj komediji. Data mu je poslednja prilika da opere svoj mizerni dosije, ali zahvaljujući svom suparniku, admiralu Grahamu (Brus Dern), dodeljeno mu je rukovođenje Ražom, zarđalom, škripavom olupinom od podmornice, koja će imati ulogu neprijatelja u nizu vežbi ratnih igara.

Dodžov nezavidni zadatak postaje još gori kada sretne svoju posadu, ekscentričnu, nesposobnu gomilu koja obuhvata nadutog kuvara i električara sklonog nesrećama. Takođe, kao eksperiment polne integracije, posadi neprilagođenih se pridružila i žena. Dodž mora da pronađe način da oblikuje ovu šaroliku družinu, ukoliko želi da dokaže svoju vrednost Grahamu, mornarici - i sebi.

Žanr:komedija
Godina:1996
Reziser: David S. Ward
Scenario:Hugh Wilson
Uloge: Kelsey Grammer, Lauren Holly, Rob Schneider
Uzrast:PG-13
Studio: Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...