•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Down To Earth (2001)

Nagrađivani i hvaljeni reditelji braća Weitz u ovoj simpatičnoj komediji spajaju originalne šale poznatog stand-up komičara HBO Televizije Chrisa Rocka s originalnom verzijom scenarija Warrena Beattyja iz 1978. godine. Rezultat je fantastična komedija o smrti, životu nakon smrti i povratku u zemaljski život isprepletena različitim nijansama humora - od bezopasne parodije do okrutnog sarkazma.

Velika želja komičara Lancea Bartona je da nastupi u slavnom Apollo Theater pozorištu. Ali to se čini kao daleki san pošto se njegovim šalama baš niko ne smeje. Želja postane potpuno neostvariva kada Lance doživi veliku saobraćajnu nesreću u kojoj izgubi zemaljski život. Tako dolazi u nebo gde ga dočeka veliko iznenađenje - naime, do njegove je smrti došlo greškom te je za njega predviđeno još 50 godina života. Kako bi se stvar ispravila, Lance je vraćen na Zemlju, ali u telu sredovečnog, škrtog i uskogrudnog milionera Charlesa Wellingtona. Ponovno u životu, Lance se zaljubljuje u lepu Sontee zaboravljajući kako se nalazi u telu sredovečnog muškarca koje mladoj i atraktivnoj ženi baš i nije privlačno. Ali to je tek početak njegovih jada - naime, supruga milionera u čijem je telu i njen ljubavnik pokušavaju ga ubiti.

U pitanju je zabavna komedija, puna obrta, koja će vas definitivno zabaviti.

Žanr:komedija, fantazija
Godina:2001
Reziser:Chris Weitz, Paul Weitz
Scenario:Elaine May, Warren Beatty
Uloge:Chris Rock, Regina King, Chazz Palminteri
Uzrast:PG-13
Award:3 nominacije
Studio:3 Art Entertainment, Alphaville Films, CHS Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....