•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Doživite uživo Kraljevsku operu iz Londona!

Svetska pozornica baleta i opere nikada nije bila bliže! Domaća publika će imati priliku da uživa u legendarnom programu kraljevske opere Royal Opera House, uživo putem satelitskog prenosa, u Cinestar bioskopima!

Prva premijera zakazana je za četvrtak, 9. decembra u 20:15, kada će iz čuvenog Kovent Gardena publika u Srbiji moći da pogleda svetski poznatu baletsku predstavu „Krcko Oraščić“, koju će uživo izvesti Kraljevski balet. Ekskluzivni repertoar Royal Opera House-a, publika će moći da doživi u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu.

Kraljevski balet i Kraljevska opera pripremili su za publiku šest sjajnih naslova, sa željom da klasične komade pogleda što veći broj ljudi širom sveta! Ovaj ekskluzivni Royal Opera House repertoar može se doživeti samo jednom uživo zahvaljujući satelitskom prenosu, a zanimljivost je da su nakon toga dostupni i snimci opera i baleta za potrebe školskih projekcija.

Nakon projekcije čudesnog „Krcka Oraščića“ publika će moći da otkrije magiju baleta i opere i uz Pučinijevu „Tosku“, Verdijevog „Rigoletta“ i „La Traviate“, čuvene Šekspirove drame „Romeo i Julija“ ali i legendarnog „Labudovog jezera“.

Doživite spektakle u CineStar-u savršenim spojem klasičnog i modernog, i saznaćete još mnogo zanimljivih informacija o baletima i operama jer su u projekcije uključeni i ekskluzivni isečci iza kulisa i intervjui!

Više informacija o repertoaru potražite na cinestarcinemas.rs.

Podeli:



Preporucujemo