•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Doživite čarobnu Italiju na Ladies night događaju u bioskopima Cineplexx

Pokloni, koktel dobrodošlice i romansa na velikom platnu bioskopa Cineplexx 8. novembra.

Sve što vam je potrebno za romantično veče je mnogo humora, kulinarski obračun i „Romansa u Maloj Italiji”. Čekamo vas na Ladies night događaju 8. novembra od 20 časova da zajedno uživamo u romantičnoj komediji i specijalnom programu uz poklone i koktel dobrodošlice. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Koktel dobrodošlice uz ukusne delikates zalogaje kompanije ZLATIBORAC su i ovog puta neizostavni deo naših događaja uz poklone partnera, koji će vas definitivno osvojiti! Najsrećnije dame nagradićemo vrednosnim vaučerima koje je obezbedila kompanija KATRIN, a o vašem licu i telu pobrinuće se kozmetička kuća AFRODITA, koja će obradovati izabrane dame poklon paketima svojih fantastičnih proizvoda.

Ukoliko imate želju da naučite italijanski jezik i posetite zemlju visoke mode i drevne istorije, Cineplexx je pravo mesto za vas te večeri! Svaku damu u Beogradu nagradićemo vaučerima sa čak 50% popusta za Premium kurs italijanskog jezika koji daruje Obrazovni centar EQUILIBRIO, koja će najsrećniju damu u svakom bioskopu nagraditi i potpuno besplatnim kursem italijanskog jezika.

Uživajte u prijatnom ambijentu i aromatičnim mirisima kozmetičkog salona Beauty Resort u Beogradu, koji ovom prilikom najsrećnije dame nagrađuje vaučerom za opuštanje za jednu osobu, kao i Romantic spa paketom za dvoje koji uključuje relaks masažu, korišćenje hidromasažne kade i romantičnu večeru.

Komedija koja nas vodi u svet jednog od najživljih kvartova u Njujorku, Malu Italiju! Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i priče, film donosi sve što nam je potrebno za romantično veče. Kada očevi dve konkurentske picerije saznaju da su se njihova deca međusobno zaljubila, odlučuju da organizuju kulinarski obračun.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...