•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dreamworksova animirana serija Dajnotraks na omiljenom dečjem kanalu Minimax

Ako ste ikada zapitali kako bi izgleda kombinacija dinosaurusa i građevinskog kamiona, Dajnotraks će vam dati odgovor na to pitanje. Ova animirana serija zasnovana je na višestruko narađivanim knjigama Chrisa Galla, i priča priču o neustrašivim mehaničkim dinosaurusima koji se, suprotno zakonima prirode, udružuju u bori protiv nasilnika iz susedstva. Topla priča o prijateljstvu uči nas da knjigu ne treba vrednovati na osnovu korica, ali i da se sve prepreke koje nam život donosi lakše prebrode kada se držimo zajedno. Čak i onda kada nam se na prvi pogled čini da nemamo mnogo toga zajedničkog.

Nakon što vuklan uništi njegov dom, Taj Reks je prinuđen da pronađe novo mesto za život i odlazi u novi krater čije stanovnike maltretira siledžija po imenu Di Staks. U novom okruženju Taj Reks upoznaje Revita, malenog guštera, koji ubrzo postaje njegov najbolji prijatelj. Uz pomoć brahioskaurusa Skaj, triceratopsa Ton Tona i Dozera, njih dvojca ekipa će pokušati da stanu na put zlodelima Di Straka.

Ne propustite nove epizode Dajnotraks, svakog dana u 18:00, na omiljenom dečijem kanalu Minimax.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu