•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drew Goddard sprema seriju ‘Daredevil’ za Netflix

Drew Goddard, scenarista koji iza sebe ima projekte poput Cloverfielda, Kolibe u šumi i World War Z, i rad na serijama Buffy, ubica vampira, Angel, Alias i Izgubljeni, sprema za Marvel seriju o Daredevilu, još jednom strip junaku koji nikad nije dobio adaptaciju kakvu zaslužuje.

Za sve koji ne znaju, priča prati momka Matta Murdocka, koji je kao dete oslepeo zbog izloženosti radioaktivnim hemikalijama. I dok izgubi čulo vida, sva ostala mu postanu hiperosetljiva, pretvarajući ga u veštog borca protiv zločina. Nova serija će se emitovati putem Netflixa, a Goddard je, čini se, oduševljen ovim projektom.

„Pričate s čovekom koji je imao citate iz Daredevila na zidovima sobe dok je odrastao“, rekao je novinarima kad su ga pitali za seriju. „Čak i kad sam imao 18 godina, na krvavo crvenim vratima pisalo mi je 'I have shown him that a man without hope is a man without fear'. Ako nađemo pravi projekat, volio bih ga napisati.“

U Marvelovom svetu tako će se ponovno sresti stari saradnici Goddard i Whedon. Originalni film ne bi trebalo teško nadmašiti.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...