•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Driven (2001)

Još jedan primer saradnje Sylvestera Stallonea i režisera Renyja Harlina posle velikog uspeha njihovog filmskog hita Alpinista. Harlin se inače "specijalizovao" za akcione filmove i naša publika ga najbolje pamti po filmu Dug poljubac za laku noć u kome je igrala njegova tadašnja supruga Geena Davis. Upamćen je i po atraktivnim scenama u drugom nastavku kultnog serijala Umri muški. Dakle, ako je neko bio u stanju da snimi uzbudljivu priču o zakulisanim radnjama u svetu Formule 1 to je upravo ovaj finski sineasta.

Dve velike zvezde, Stallone i legendarni Burt Reynolds dopunjuju akcioni trio. Reynolds se inače i sam bavio "ludorijama" za volanom i sada u poznim godinama glumi vlasnika tima koji poziva vozača, bivšeg šampiona (Stallone) da mu pomogne u vođenju tima ali kako to obično biva stvari se ne odvijaju u željenom pravcu.

Izuzetno ostvarenje velikog Burta koje možemo porediti sa njegovom "povratničkom" ulogom u filmu Noći bugija. Inspirisani Stallone pruža uverljiv portret ogorčenog i ciničnog "starog vuka", uloga koja ga vraća na stazu ostvarenja iz filma Zemlja policajaca.

Opasan i brz film, baš u skladu sa nazivom. Momci su stvarno šampioni.
Žanr:akcija, drama, sport
Godina:2001
Reziser:Renny Harlin
Scenario:Jan Skrentny, Neal Tabachnick
Uloge:Sylvester Stallone, Kip Pardue, Til Schweiger
Uzrast:PG-13
Award:1 nagrada i 7 nominacija
Studio:Franchise Pictures, Epsilon Motion Pictures, Trackform Film Productions
Zemlja:United States
Website:driven.film.ru
Jezik:Engleski
Trajanje:116 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu