•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Druženje za celu porodicu u bioskopima Cineplexx

Iz studija Dizni i mašte reditelja Fila Džonstona i Riča Mura stiže sjajna animirana avantura! Razbijač Ralf u novoj misiji spašavanja igrice očekuje vas na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx u subotu 29. decembra od 12 do 17 časova! Uživajte u specijalnom programu inspirisanom glavnim junakom i poklonima* za sve mališane! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas hrskavo iznenađenje kompanije BENLIAN, kao i poklon časopis za decu „Mali Politikin zabavnik” i DVD crtaći „Pepa prase”. Mališani u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i BIG Beograd, dobiće vaučere sa popustom za kurs stranog jezika, a najsrećniji i besplatni kurs koji obezbeđuje Obrazovni sistem EQUILIBRIO.

U animiranoj avanturi „Ralf rastura internet”, negativac iz video-igrice, Ralf i njegova najbolja drugarica, Venelopa fon Gric, napuštaju udobnost svog sveta, u pokušaju da spasu njenu igricu, Šećernu groznicu. Njihova potraga uvodi ih u nepregledan, očaravajući i uzbudljivi svet interneta, gde će morati da se oslone na njegove stanovnike.

Likovima u filmu glasove su pozajmili: Đorđe Marković, Maša Dakić, Mina Sovtić, Jelena Gavrilović, Stefan Buzurović, Srđan Čolič, Ana Štajdohar, Milan Inić Yasserstain i mnogi drugi, a režiju sinhronizacije potpisuje Vladimir Petrović.

Trejler filma „Razbijač Ralf 2“ : https://youtu.be/hp_1CRlfYJk

Na programu tog dana, biće i animirani filmovi: „Asteriks: Tajna čarobnog napitka“, „Grinč”, „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“ i „Spajdermen – Novi svet“, sinhronizovani na srpski jezik.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni! Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, Niš, Kragujevac i Cineplexx Promenada.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...