•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drugi ciklus nemačkih filmova

Zbog velikog interesovanja Gete institut i bioskop Kupina vam donose još jedan ciklus nekih od najboljih ostvarenja nemačkog filma.

Filmovi ćete imati prilike da pogledate u više temina dnevno. Više o terminima http://www.kupinafilm.rs/bioskop/nedelja-nemackog-filma-2/

"Džek"
Iako ima tek deset godina, Džek je odgovoran za sebe i svog malog brata, što ga čini ponosnim. Samohrana majka preko dana radi, dok uveče često izlazi. Oca u domaćinstvu nema. Jednoga dana Manuel se prilikom kupanja ispekao vrelom vodom. Krivica za to je svaljena na Džeka.

"Voljene sestre"
Sestre Karoline fon Bojlvic i Šarlota Lengefeld su jedna duša. Čak i onda kada se leta 1788. zaljubljuju u istog čoveka, književnika Fridriha Šilera.Karolina je nesrećno udata i u Šileru konačno vidi dugo iščekivanu ljubav svog života. Nasuprot njoj, Šarlota je stidljiva i već dugo sanja o supružniku.

"Ljubavne šnicle"
Klemens i Lara rade u istom hotelu na obali Baltičkog mora, ali, sem istog radnog mesta, nemaju ništa zajedničko. Naprotiv, nisu mogli da budu različitiji – povučenom Klemensu je potreban mir, dok kočoperna Lara traži akciju.

"Vreme kanibala"
Frank Elers, Kai Niderlender, Helinger i Bjanka Merc su poslovni konsultanti. Oni putuju po svetu i staraju se o otpuštanjima i veći profit kompanija – prljavi proizvodni pogoni i tragedije pojedinačnih porodica, međutim, nisu deo interesovanja ovih alfa životinja.

"Između svetova"
Jesper je vojnik Bundevera i iako je njegov brat poginuo na dužnosti u Afganistanu, on se prijavio na službu u ovu ratom zahvaćenu zemlju. Zajedno sa svojom jedinicom on ima zadatak da zaštiti jedno udaljeno selo od Talibana.

Svi filmovi su sa srpskim titlom.
Uživajte!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...