•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drugi o tome sanjaju, a on tvrdi da je grozno ljubiti glumicu

Mladi glumac Liam Hemsworth, koji u filmu "Igre gladi" glumi dečka Jennifer Lawrence, gostovao je u "The Tonight Showu" Jimmyja Fallona. Voditelj mu je čitao pitanja obožavatelja koja su mu postavili putem Twittera, a publiku je najviše iznenadio odgovor na pitanje - koje scene iz filma "Igre gladi" mu je bilo najgore da snima.

Glumac je odgovorio da mu je najgore bilo snimati scene ljubljenja s Jenn, a objasnio je i zašto. Naime, Lawrence, koja je jedna od njegovih najboljih prijateljica, pre svakog bi snimanja romantičnih scena pojela luk ili tunjevinu te ga, kao prava prijateljica, obavijestila o tome što ga čeka.

- Uvek bi pojela nešto odvratno i obavestila me da je to poela i da nije oprala zube. Fantastično... Jedva čekam gurnuti jezik u to i okusiti, rekao je glumac i nasmejao publiku.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...