•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dunkirk premijerno stigao u bioskope Cineplexx

Sinoć je premijerno u svim bioskopima Cineplexx prikazana čuvena ratna drama „Dunkirk“. Na jedno veče, Beograd je postao deo događaja koji je oblikovao naš svet, a specijalnim crvenim tepihom ispred bioskopa Cineplexx BIG Beograd prošetale su brojne poznate ličnosti iz sveta glume: Dragan Vujić Vujke, Bojan Perić, Radovan Vujović, Nikola Šurbanović; sveta muzike i televizije: Dragana Jugović Del Monako, Inspektor Blaža,Marina Kotevski, Boško Jakovljević, kao i sportisti: Ivana Maksimović, Danilo Anđušić, Milica Dabović, koje su uživale u neverovatno uzbudljivoj drami u najmodernijem bioskopu u gradu.

Poznati režiser Kristofer Nolan, poznat po neverovatnim filmskim produkcijama, koristio je za ovo ostvarenje najsofisticiraniju tehniku, koja je zahvaljujućilaserskoj tehnologiji prikazivanja filmova i najsavremenijem sistemu JBL ozvučenja u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, posetiocima dočarala svu emociju ove epske drame na najbolji mogući način.

Na premijeri nisu izostali ni vojnici u savezničkim uniformama, koji su dočarali svečanu srpsku premijeru i fotografisali se sa posetiocima. Brojna iznenađenja i nagrade su dočekale one najsrećnije, a svi su uživali u impresivnoj drami iz Drugog svetskog rata u toploj atmosferi modernog bioskopa Cineplexx.

Radnja drame se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Denkerk 1940. godine. Priča prati vojnike savezničkih snaga iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su odsečeni i opkoljeni od strane nemačke vojske za vreme bitke za Francusku. U doba krize i uništenja, opstanak je pobeda... Tokom evakuacije savezničkih snaga tada, spašeno je skoro 400.000 vojnika.

Glavne uloge u ovom filmu tumače: Tom Hardi, Kilijan Merfi, Kenet Brana i Džejms Darsi.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/-gZQpmvUIP0

„Dunkirk“ je od danas na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx, u distribuciji Blitz film distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...