•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dupli program uz opere 'Jolanta' i 'Dvorac Modrobradog' u direktnom prenosu iz njujorške MET opere

Dragi ljubitelji opere!

Ne propustite prenos uživo u visokoj rezoluciji, dupli program uz opere „Jolanta“ Petra Iljiča Čajkovskog i „Dvorac Modrobradog“ Bele Bartoka, iz operske kućeMetropoliten u Njujorku, 14. februara 2015. u bioskopuCineplexx Ušće Shopping Center!

Jolanta/Dvorac Modrobradog, NY MET, 2015

Kompozitor: Petar Iljič Čajkovski/Bela Bartok
Subota, 14. februar 2015, u 18:30 h
Trajanje: 219 minuta

Direktan prenos lirske bajke „Jolanta“, Petra Iljiča Čajkovskog, koja se izvodi uduplom programu sa Bartokovom operom „Dvorac Modrobradog“, zakazan je zasubotu, 14. februar u 18.30 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.
Marius Trelinski, umetnički direktor varšavske poljske Nacionalne Opere, debituje u Metropolitenu sa dve najređe izvođene opere: romantičnom bajkom "Jolanta" Petra Iljiča Čajkovskog o psihološkom buđenju slepe princeze i Bartokovim uznemirujućim"Dvorcem Modrobradog", u kojem Džudit mora da otvori sedam zaključanih vrata da bi otkrila muževljevu najmračniju tajnu.
Valeri Gergiev diriguje ovim duplim programom, dok Ana Netrebko glumi naslovnu ulogu u Jolanti, sa Pjotrom Bečalom i Aleksejem Markovim koji se kao dva rivala, bore za njenu ljubav. Nađa Mihael igra glavnu ulogu Džudit u operi „Dvorac Modrobradog“, sa Mihailom Petrenkom kao njenim misterioznim i pretećim suprugom.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara po predstavi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...