•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dva projekta Džekila i Hajda

Robert Lujis Stivenson i njegova priča o rascepljenoj ličnosti postaje ponovo popularna, obzirom da je poslednji put sijala osamdesetih godina.

“Jekyll and Hyde” će pasti u ruke scenaristi Matt Lopezu (“The Sorcerer’s Apprentice”) koji priču opisuje kao napetu, mračno ljubavnu i planira da je podredi današnjem vremenu i okolnostima, što će reći, ubacuje se naučno fantastični preokret na kraju koji neće otkriti, ali mi znamo da će od jednog na kraju ispasti dva zasebna čoveka, zar ne?

San Francisko će ovog puta biti lokacija, ženski psiholog, ta i ta, biće opčinjena misterioznim, ali briljantnim, jer ne možeš da budeš misteriozan i običan, naučnikom, još pa to, koji poseduje tako nasilan alter ego.

Eh.

A zašto nije psiholog muškarac? Zar muškarac ne može da bude opčinjen drugim muškarcem koji je briljantan naučnik sa nasilnim alter egom? Posebno danas kada su svi super junaci pravljeni sa homoerotskim prizvukom. Ili gospođa Hajd? I žena psiholog? Preko dana ona je briljantna strejt naučnica, noću uspešna lezbejka Hajdova? Ili, pak, da se ispostavi da je psiholog ličnost sa četiri nasilna alter ega što izaziva tešku ljubomoru doktora i gospodina sa poražavajućim osećajem inferiornosti te se na kraju svi skupe u fantastično izrežiranoj erotskoj sceni u duhu režisera Kena Russella iz koje otkriju da ništa nije strašno i da se od svega može napraviti nešto korisno. Eto imaju i američko naravučenije publici.

Ali ništa od toga.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...