•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dve nove fantazi serije na Pickbox NOW – „Uskrsnuće“ i „Šapat“

Fantazi, mistika i naučna fantastika idealni su kao letnje štivo, u obliku izvrsnih serija koje su ovog jula na Pickbox NOW. Reč je o dve nove serije – fantazi seriji „Uskrsnuće“ („Resurrection“) koju je, među ostalima, producirao Bred Pit, i naučnofantastičnoj dramskoj seriji „Šapat“ („The Whispers“) producenta Stivena Spilberga.

MISTERIOZNI POVRATAK

Uzbudljiva i misteriozna američka serija Uskrsnuće“ je naučnofantastična serija o mrtvim ljudima koji se vraćaju u život. Zasniva se na romanu „The Returned“ pisca Džejsona Mota.

Serija prati stanovnike Arkadije u Misuriju čiji se životi promene kad se njihovi najmiliji vrate iz mrtvih, a da nisu nimalo ostarili. Među povratnicima je Džejkob Lengston (Landon Džimenez), osmogodišnji dečak koji se udavio 1982.

Džejkobov iznenadni povratak motiviše njegovog ujaka, šerifa Freda Lengstona (Met Krejven) i njegovu ćerku dr Megi (Devin Keli), da otkriju više o ovoj misteriji. Naime, šerifova supruga i Megina majka se udavila dok je navodno pokušavala da spasi dečaka. Kejleb Ričards (Sem Hejzeldajn), otac Megine najbolje prijateljice Ilejn Ričards (Samira Armstrong), drugi je čovek koji se vraća i upozorava da ih ima još mnogo koji se vraćaju.

>> Sve epizode serije Resurrection gledaj odmah na Picbox NOW

IMAGINARNI PRIJATELJ IZ NOĆNE MORE

Druga naučnofantastična poslastica na Pickbox NOW je američka serija „Šapat“producenta Stivena Spilberga. Serija se zasniva na kratkoj SF priči „Zero Hour“ pisca Reja Bredberija.

Radnja se vrti oko dece kojoj se događa niz nesreća, a povezuje ih to što komuniciraju sa istim nevidljivim i naizgled imaginarnim prijateljem po imenu Dril. Naime, deca potajno igraju Drilove "igre" u zamenu za nagrade koje im obećava. Kler Benigan (Lili Rejb), specijalna agentkinja FBI-ja i dečija specijalistkinja, istražuje i nalazi veze ne samo između različitih slučajeva dece, uključujući i sopstvenog sina, nego i vezu sa nestankom svog muža (Majlo Ventimilija).

>> Obe fantazi serije gledaj odmah na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...