•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dvejn Džonson najplaćeniji glumac

Kada je reč o Holivudu i filmskoj industriji, tu je rang lista najplaćenijih raznovrsna. Dvejn "The Rock" Džonson nalazi se na 15. mestu Forbsove liste najplaćenijih u 2018. godini.

Forbs je objavio da su 124 miliona dolara koje je zaradio 2018. godine zaista cifra dostojna divljenja. Glumac je na svom Instagram profilu podelio vest i iskoristio priliku da izrazi svoju zahvalnost za uspeh i posvećenost teškom radu.

Njegova prisutnost u medijima je velikim delom i zaslužna za to što on zarađuje toliko novca na blokbasterima koje snima, a u kojima zarađuje i po 25 miliona dolara po ulozi.

Pored toga, on ima sedmocifreni broj pratilaca na društvenim mrežama, pa njegove objave ne samo da upoznaju fanove sa njegovim planovima i radom već predstavljaju i odličan izvor zarade. Cifra od 128 miliona dolara je velika, ali je to zarada samo u 2018. godini.

U 2019. godini snimao je filmove "Džumandži" i "Hobs i Šo", a glumiće i u filmovima "Ballers" i bio je domaćin u NBC-jevim "Titan Games"“. U ovoj godini zaradio je do sada 89,4 miliona dolara, a njegova vrednost je nakon 25 godina duge karijere procenjena na oko 280 miliona dolara, dok je njegova vrednost na mreži po pisanju Forbs magazina 165 miliona dolara.

Uz brojne filmske projekte koji ga očekuju i njegove saradnje sa mnogim sponzorskim kućama, glumac će do kraja godine još uvećati svoje bogatstvo, piše Menshealth. Počeo je da ulaže u biznis, pa je tako nedavno postao delimični vlasnik brenda "Vos Vode".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....