•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dwayne 'The Rock' Johnson ima pune ruke posla - već tri filma ove godine

Jedan od zaposlenijih, ako ne i najzaposleniji glumac Hollywooda svakako je Dwayne Johnson. Ovaj glumac ne dopušta da mu išta pokvari planove.

Tako će ove godine 'The Rock' nastupiti kao glumac u čak tri filma, u kojima je istovremeno i izvršni producent. Tokom leta dolazi nam njegov film katastrofe 'Skyscraper', dok ga trenutno možemo gledati u bioskopima u filmu 'Rampage: Totalni haos'.

Ali kako bi Johnson pokazao da nije samo glumac koga unajmljujete za 'filmove s eksplozijama', tako će se ovaj umetnik pojaviti krajem godine i u jednom 'malenom' filmu, nazvanom 'Fighting With My Family'. U filmu pratimo porodicu Bevis, u kojoj su svi profesionalni rvači tj. kečeri. Problemi nastanu kada se mlada Saraya i Zak, brat i sestra, prijave za učestvovanje u WWE ('World Wrestling Entertainment').

U filmu Dwayne Johnson ima manju ulogu, ali sigurni smo kako će ju odglumiti bez ikakvog problema ili greške. Naime, glumac glumi samog sebe. U glavnim ulogama u filmu nalaze se Florence Pugh kao Saraya 'Paige' Bevis i Jack Lowden u ulozi Zaka 'Zodiaca' Bevisa.

Taj rvački par nadopunjuju njihovi roditelji, tj. Nick Frost u ulozi oca Patricka 'Rowdy Ricky Knighta' Bevisa i Lena Headey kao Sarayina i Zakova majka Julia 'Sweet Saraya' Bevis. Uz njih pojavljuje se i Vince Vaughn kao Jake 'The Snake' Roberts. Film režira Stephen Merchant po svom scenariju, a u bioskope stiže na jesen.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...