•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džefri Raš dobio najveću odštetu u istoriji zbog klevete

Australijski glumac Džefri Raš dobio je odštetu u iznosu od 2,8 miliona australijskih dolara (1,9 miliona američkih dolara) za klevetu od tabloida Njuz Korp.

List ga je optužio za neprikladno ponašanje i isplatio mu najveću odštetu za klevetu u australijskoj istoriji, preneo je Rojters.

Australijski savezni sud naložio je da australijski ogranak Njuz Korpa plati dobitniku Oskara 1,98 miliona australijskih dolara za prošli i budući ekonomski gubitak, pored početnih 850.000 australijskih dolara isplaćenih u aprilu, navedeno je u sudskim dokumentima.

Australijski glumac (67) tužio je izdavača "Sidnej Dejli telegrafa" i novinara Džonatana Morana zbog dva članka i postera objavljenih krajem 2017. godine, preneo je AP.

Sudija je u aprilu rekao da su izdavač i Moran bili nemarni prema istini kada su izveštavali da je Raš optužen za neprikladno ponašanje prema glumici Erin Džin Norvil.

Izdavač i novinar su najavili da će uložiti žalbu na presudu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...