•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejmi Foks optužen za seksualni napad

Glumac Džejmi Foks optužen je da je seksualno napao jednu ženu.

Žena, koja želi ostati anonimna, prijavila je policiji da ju je Foks 2002. godine šamarao svojim penisom po licu.

Kako piše TMZ, glumac je navodno nepoznatu ženu napao na zabavi u svom domu u Las Vegasu gde je ona došla s prijateljicom. Tvrdi kako ju je Foks hteo naterati da ga oralno zadovolji, a kada je odbila on ju je odalamio penisom po licu.

Dodala je kako joj je glumčev prijatelj nakon incidenta rekao da mora otići sa zabave. Sledećeg dana je, kako kaže, otišla u bolnicu u Los Anđelesu gde živi jer je imala napade panike.

TMZ tvrdi da policija u Las Vegasu vodi slučaj protiv Foksa za seksualni napad, ali zastareva u saveznoj državi Nevadi nakon tri godine. S obzirom da se navodno zlostavljanje dogodilo pre 16 godina, protiv glumca se neće podizati optužnica.

Sa druge strane, glumac je negirao ove optužbe.

“To je apsurdna laž. Boriću se sudski protiv ovih optužbi”, rekao je Džejmi Foks za američki TMZ.

Njegov advokat Alison Hart kaže kako Džejmi čvrsto odbacuje optužbe i ističe kako se taj seksualni napad nikad nije desio. Tvrdi da će glumac prijaviti nepoznatu ženu policiji u Las Vegasu zbog lažnih optužbi protiv njega.

“Prvi put je saznao za ove apsurdne tvrdnje o incidentu pre 16 godina kada mu se TMZ javio kako bi čuo njegovu stranu priču”, ispričala je advokat.

Dodala je kako žena navodni incident nije prijavila policiji 2002. niti neki drugi put u zadnjih 16 godina nego tek prošlog petka jer se to nikada nije zaista dogodilo.

Navodna žrtva kaže kako ju je pokret #MeToo (I ja isto) protiv seksualnog zlostavljanja inspirisao da konačno prijavi napad policiji. Uz to, tvrdi kako je htela da postoji zapis o celom slučaju ako se javi još koja žena s optužbama protiv glumca.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila