•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejms Gan objavio poster za The Suicide Squad

Džejms Gan otkrio je službeni poster na kojem se nalazi vesela ekipa zlikovaca za film “The Suicide Squad”, kao i duži popis neverovatne glumačke ekipe.

Suša za superherojskim filmovima iz 2020. napokon je ublažena jer smo ponovo dobili veliki broj novih ostvarenja poput franšiza “WandaVision”, “The Falcon and the Winter Soldier”, “Zack Snyder’s Justice League”, a sada stiže i novi “The Suicide Squad”.

Za razliku od velike podrške fanova oko reza Zeka Snajdera za “Justice League”, obožavaoci su nedavno zatražili da DC objavi Ayerovu verziju njegovog filma iz 2016. godine, “Suicide Squad”. Kao odgovor na zahtev “#ReleaseTheAyerCut”, Gan je uzvratio tvitom kako uvek podržava Dejvida Ajera i njegove filmove, čak iako je njegova trenutna iteracija stripa potpuno nepovezana sa Ayerovom verzijom.

Svoje uloge će u novom “The Suicide Squad” reprizirati Margo Robi kao Harley Quinn, Džoel Kinaman kao Rick Flag, Džaj Kortni kao kapetan Boomerang i Vajola Dejvis kao Amanda Waller. Među novopridošlima su Idris Elba kao Bloodsport, Džon Sina kao Peacemaker, Piter Kapaldi kao Thinker, kao i Silvester Stalone u neodređenoj ulozi, zajedno sa čitavim nizom novih članova.

“The Suicide Squad” stiže u bioskope i na HBO Max 6. avgusta.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....