•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoni Dep sa Al Paćinom režira film o poznatom svetskom umetniku

Džoni Dep bi trebalo da režira svoj prvi film posle 25 godina. Kako piše "The Hollywood Reporter", u pitanju je ostvarenje pod nazivom "Modiljani".

Tačnije, biografski film o italijanskom slikaru i vajaru Amedeu Modiljaniju.

Dep će biti koproducent filma sa Alom Paćinom i Barijem Navidijem, što će biti prvi film koji je vodio otkako je debitovao kao reditelj dugometražnog igranog filma sa filmom "Hrabri" ("The Brave") iz 1997.

Film "Modiljani", koji je zasnovan na drami Denisa Mekintajra, a koju su za bioskopsko platno adaptirali Ježi i Meri Kromolovski, prati umjetnika u Parizu 1916. godine.

"Modiljani se dugo smatrao kritičkim i komercijalnim neuspehom, a umetnik prolazi kroz turbulentnih 48 sati koji će postati prekretnica u njegovom životu, učvršćujući svoju reputaciju umetničke legende.", navodi "The Hollywood Reporter" u svom tekstu.

Proizvodnja filma bi trebalo da počne u Evropi na proleće 2023. godine, a kasting će takođe biti otkriven uskoro, piše "Daily Mail".

Sam Džoni Dep je izjavio da je počastvovan što će raditi na filmu o Amadeu Modiljaniju.

"Bio je to život sa velikim poteškoćama, ali na kraju je postao trijum - univerzalno ljudska priča sa kojom se svi gledaoci mogu poistovetiti", naveo je Dep.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...