•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džordž Lukas se povlači iz visokobudžetske produkcije

Autor čuvenih filmskih serijala "Ratovi zvezda" i "Indijana Džons" Džordž Lukas otkrio je da planira da se posveti više eksperimentalnim filmovima.

Lukas planira da napusti visoku produkciju i vrati se eksperimentalnom stilu svojih ranih filmova, poput naučnofantastične avangarde "THX 1138" iz 1971. godine, piše britanski "Guardian".

Reditelj je u januaru najavio povlačenje iz svoje produkcijske kuće "Lukasfilm", a u intervjuu za filmski časopis "Empire" najavio je da se povlači i kao reditelj, i kao scenarista i kao producent visokobudžetnih filmova.

Lukas je izjavio da ne želi da brine o stvarima poput distribucije filmova bioskopima, već se prosto posveti onome što voli.

Lukas je imao problema sa svojim poslednjim filmom "Red Tails", koji nijedan studio nije hteo da finansira, a bilo je problema i sa distribucijom.

On je u produkciju filma uložio 58 miliona dolara.

Zbog Lukasovih planova da se povuče, neki su doveli u pitanje planirano snimanje petog nastavka "Indijane Džonsa" i televizijske serije "Ratovi zvezda", koju Lukas treba da napiše i producira.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...