•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džordž R.R. Martin potpisao novi, višemilionski ugovor sa HBO

Nakon ogromnog uspeha HBO-ovih adaptacija knjiga Džordža R.R. Martina iz serijala “Game of Thrones”, ovaj pisac naučne fantastike potpisao je novi ugovor o razvoju nekoliko novih serija za HBO Max.

Književni autor i četvorostruki dobitnik Emija je, kako je javio “Holivud riporter”, potpisao petogodišnji ugovor vredan više miliona dolara.

Martin je trenutno uključen u pet projekata za HBO, uključujući i razvoj serije “House of the Dragon” koja je smeštena 300 godina pre događaja iz serijala “Game of Thrones”, a fokus projekta biće na moćnoj dinastiji Targarjen koja je nekada vladala Vesterosom. Serija će imati 10 epizoda, a snimanje bi trebalo da počne sledećeg meseca. Za sada je poznato kako će u seriji učestvovati Olivija Kuk, Ema D’Arsi, Pedi Konsidin i Met Smit.

Drugi projekat u koji je pisac trenutno uključen tiče se serije s radnim naslovom “10.000 brodova” čija tema bi trebalo da se odnosi na život kraljice Nimerije koja je živela 1.000 godina pre događaja iz knjige “Game of Thrones”.

Martin je takođe izvršni producent filma “Who Fears Death” koji zapravo predstavlja adaptaciju romana Nnedija Okorafora iz 2011. godine i adaptaciju romana “Roadmarks” iz 1979. godine Rodžera Zelaznija.

Martinovo delo “Sandkings” iz 1979. trenutno se priprema za filmsku adaptaciju, a režiser filma trebalo bi da bude Gor Verbinski.

Serijal “Game of Thrones” emitovan je između 2011. i 2019. godine i bio je jedan od najuspešnijih projekata HBO-a, a serija je osvojila 59 Emija što je predstavljao rekord za jednu seriju.

Međutim, ljubitelji serijala i dalje čekaju da pisac završi s projektom šeste knjige iz serijala pod nazivom “Winds of Winter”. Martin je nekoliko puta govorio o izlasku ove knjige i više puta odlagao njen izlazak.

Ipak, autor je nedavno rekao kako bi knjiga trebalo da bude objavljena do kraja 2021. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...