•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džumandži dan u Cineplexx bioskopima

U sredu, 11. decembra od 19 časova, Cineplexx bioskopi prelaze na sledeći nivo. Premijerna projekcija filma “Džumandži: Sledeći nivo”, doneće nove izazove na koje niko nije bio spreman. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa.

Posetioci Cineplexx bioskopa imaće priliku da pogledaju nastavak filma „Džumandži“, koji obećava još uzbudljivije avanture glavnih likova i još neizvesniju završnicu. Pored filma, one najhrabrije očekuje i Džumandži izazov. U svim Cineplexx bioskopima posetioci će moći da se takmiče u preciznosti, brzini i snalažljivosti u nekoliko zanimljivih i neobičnih aktivnosti. Naravno, one koji se najbolje pokažu očekuju i jedinstveni pokloni. U Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, ljubitelji video igrica moći će i da se oprobaju u igranju „Džumandžija“, kao i da se druže sa omiljenim YouTube zvezdama.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila