•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eštonu Kučeru zabranili da pravi žurke dok traje snimanje

Producenti serije 'Dva i po muškarca' zabranili su poznatom glumcu Eštonu Kučeru da pravi žurke dok traje snimanje.

Naime, svake nedelje nakon napornog snimanja Ešton bi pozvao ekipu u svoju luksuznu prikolicu i pravio žurke do kasno u noć.

“Svakog petka posle snimanja Ešton zove ljude na žurku koja traje do jutra. To se pročulo među ekipom, a žurke su vremenom izmakle konrtoli”, rekao je neimenovan izvor blizak glumcu za magazine “Star”.

Međutim, to se osim producentima nije dopalo ni nekim glumcima iz “Warner Bros” studija čije zamerke nisu nimalo prijale Eštonu.

“Eštonu se nije nimalo dopalo što se se neke kolege žalile, on jednostavno obožava da pravi žurke ne znam kako će se odreći toga”, dodao je neimenovani izvor.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...