•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

EGIPATSKA MISTERIJA „SMRT NA NILU“ OD DANAS U BIOSKOPIMA

GAL GADOT U GLAVNOJ ULOZI NOVE EKRANIZACIJE ROMANA AGATE KRISTI

Ostvarenje „Smrt na Nilu“ vodi publiku u 1930-te, rekreirajući mnoge lokacije koje su poslužile kao inspiracija za triler o visokom društvu Agate Kristi. Sparina, zvukovi londonske pijace i primamljivi mirisi egipatske pijace sa začinima od danas na velikom platnu bioskopa širom zemlje.

Uloga Gal Gadot („Čudesna žena“, „Brzi i besni“) u najnovijoj ekranizacji romana Agate Kristi – „Smrt na Nilu“ je Linet Ridžvej. Ona je energična, radosna, lepo stilizovana i veoma bogata dama koja potiče iz cenjene i dobrostojeće porodice. Samouverena, graciozna, nikada nije osetila pravu ljubav i sve što ona sa sobom nosi. Tokom života je zbog svog bogatstva stvorila mnoge neprijatelje. Gal Gadot je o svojoj junkinji Linet rekla:

„Ona je veoma usmerena ka sebi, ali istovremeno i veoma darežljiva prema drugima. Navikla je da bude po njenom, ali je uvek na vrhu čeka usamljenost, tako da ima prazninu u srcu“.

Film zasnovan na romanu Agate Kristi iz 1937. godine – „Smrt na Nilu“ – zanimljivoj misteriji sa elementima trilera o emotivnom haosu, tragičnim smrtima i opsesivnoj ljubavi.

„Saradnja sa Kenetom je bilo sjajno iskustvo za mene. Mnogo sam naučila gledajući ga i slušajući njegova rediteljska uputstva. Toliko je spreman i organizovan i ne ostavlja Vam prostora za grešku, dok u isto vreme daje glumcima slobodu da realizuju svoje zamisli. Ima tu sposobnost da se svako od nas oseti posebnim, uz njegov šarm i harizmu“, objašnjava Gal Gadot o saradnji sa rediteljem i glavnim glumcem filma, Kenetom Branom.

Kenet Brana, Herkul Poaro koji je nasledio čuvenog Dejvida Sušea o njegovoj viziji zanosne Linet Ridžvej: „Ta uloga zahteva da glumica bude istovremeno i neverovatno lepa, misteriozna, nestašna, strastvena i posvećena, a to je upravo Gal Gadot“.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu