•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

EPSKO FINALE NA VELIKOM PLATNU "OSVETNICI - KRAJ IGRE" OBORILO REKORD U ZARADI

FILM "OSVETNICI - KRAJ IGRE" (AVENGERS: ENDGAME) PO ZARADI NA BIOSKOPSKIM BLAGAJNAMA OBORIO REKORD KOJI JE DO SADA DRŽAO DOMAĆI FILM "JUŽNI VETAR".

Najveći i sigurno najočekivaniji film u ovoj godini, koji je zaokružio priču dugu 11 godina, obara rekorde na bioskopskim blagajnama, kako u svetu tako i kod nas!
Filmska priča čiji su junaci obeležili jednu epohu i izvršili uticaj na milione fanova širom sveta, u prvih 5 dana prikazivanja zaključno sa uskršnjom nedeljom u našim bioskopima punila je sale do poslednjeg mesta i postavila novi rekord: zaradu od preko 35 miliona dinara!

U svetu, "OSVETNICI - KRAJ IGRE" (AVENGERS: ENDGAME) zaradio je preko milijardu i dvesta miliona dolara tokom prvog vikenda!

Budite i vi deo sveopšteg uzbuđenja i ne propustite filmski spektakl koji pomera granice kinematografije!



Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, nateraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija Marvel. Kevin Fejgi producira film “OSVETNICI – KRAJ IGRE” a Antoni i Džo Ruso su reditelji. Glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, dok ćemo glas Bredlija Kupera opet čuti u ulozi Roketa.
Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.

Film “OSVETNICI – KRAJ IGRE” u našim bioskopima prikazuje se od 25. aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu