•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eddie Murphy najavio povratak komediji

Eddie Murphy, glumac koga već dugo nema u javnosti, radi na nekoliko novih projekata, a stand-up turneja je samo jedan od njih, piše CNN.

"Sledeće godine idem na turneju, napraviću stand-up", otkrio je legendarni Murphy dok je govorio u Netflixovom podcastu "Present Company with Krista Smith".

Iako nema informacijama o mestu i vremenu održavanja stand-upa te iako nije najavljena službena turneja, on je rekao kako će improvizacijom, direktno na pozornici razrađivati materijal za svoj show.

To je samo deo planova koje Eddie Murphy planira da realizuje u skorijem periodu. Njegov novi film "Dolemite Is My Name", u kojem glumi takođe komičara Rudyja Ray Moorea, prikazuje se na Filmskom festivalu u Torontu.

Isto tako, on bi trebao biti i domaćin showa "Saturday Night Live" u decembru. To će mu biti prvi put da bude domaćin humorističnog late night showa još od 1984. godine, a pojaviće se i u filmu "Coming To America".

Murphyjeva komedija "Raw" iz 1987. godine zaradila je više od 50 miliona dolara i ona se smatra jednim od njegovih najuspešnijih projekata u karijeri, a 2011. godine je rekao da ga više ne zanima snimanje porodičnih filmova te se u tom periodu i povukao iz javnosti.

Podeli:



Preporucujemo